Connect with us

Hi, what are you looking for?

Business

Elderly Communicatieadviseur

Elderly Communicatieadviseur

Functie


Als elderly communicatieadviseur vertaal je de Radboudumc-strategie naar gedegen communicatieadvies en -uitvoering. Ben jij een communicatieadviseur pass away er energie uit haalt om samen fulfilled verschillende afdelingen een zo groot mogelijke influence te maken en doelstellingen te realiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als elderly communicatieadviseur ben je gesprekspartner van het administration van centra, instituten, afdelingen, stafdiensten en van job- en programmaleiders van Radboudumc-brede projecten. Je adviseert proactief over interne en externe communicatievraagstukken, profilering en advertising, en neemt de regie en verantwoordelijkheid over de uitvoering van (advertising)communicatieplannen. Daarbij betrek je collega’s in expertfuncties, zoals (social) media-adviseurs, en material supervisors en voer je waar nodig ook zelf communicatiewerkzaamheden uit.

In deze functie ben je specifiek werkzaam voor het instituut voor onderwijs en opleiden (Radboudumc Health and wellness Academy), voor het centrum voor Mond en Gelaat en voor enkele Radboudumc brede projecten. Je curved een service companion en specialist, pass away chicken helpt om hun doelstellingen te realiseren en een zo groot mogelijke influence te maken, trainee en extern, in lijn fulfilled de strategie en doelstellingen van het Radboudumc. Daarbij zet je al je kennis op het gebied van communicatie, verandering, advertising en profilering in.

De communicatieadviseurs rapporteren hiërarchisch aan het hoofd Company Communicatie.

Werkplek
Company Communicatie is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het company communicatie- en merkbeleid. Bijdragen aan de missie en strategie van het Radboudumc, bouwen aan, behouden en versterken van het imago en de reputatie, zowel trainee als extern, en het boeien en binden (verrassen) van interne en externe stakeholders, zijn de belangrijkste communicatiedoelstellingen.

De company communicatieafdeling bestaat uit circa 30 collega’s, verdeeld over drie groups:

 • Communicatieadvies – adviseert over communicatievraagstukken en -kansen en neemt de regie bij de uitvoering ervan.
 • Nieuws, pers- en wetenschapsvoorlichting – onderhoudt contacten fulfilled de (social) media, verzorgt de pers-wetenschapsvoorlichting, ondersteunt collega’s in mediacontacten, doet de woordvoering op company niveau en verzorgt de dagelijkse interne nieuwsvoorziening.
 • Middelen en material – is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en beheer van net en intranet, webcontent, video clip en beeldproducties, personeels- en andere bladen, merk- en huisstijl, voorlichtingscentrum en web traffic.

Als collega’s bij company communicatie zijn we continu bezig om onze kwaliteit, kennis en kunde te verbeteren, fulfilled het oog op een zo groot mogelijke influence en bijdrage aan de doelstellingen van het Radboudumc.

Het Radboudumc
Onze missie is to have a substantial influence on health and wellness and also health care. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg pass away males en scene zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg pass away emergency room ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen fulfilled anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega’s vertellen je emergency room graag over, #wijzijnradboudumc.. 

Profiel
Je curved een ervaren communicatieadviseur, fulfilled kennis van communicatie, profilering, advertising en verandering. Je curved gewend te werken in een complexe organisatie en fulfilled politiek en bestuurlijk gevoelige kwesties. Je hebt een sterk analytisch vermogen, kunt snel verbindingen maken, curved een service companion pass away zowel een strategische blik heeft, resultaatgericht is als ook oog voor information heeft. Daarnaast ben je een goede en positief-kritische gesprekspartner, stevig op de inhoud en zacht op de relatie.

Je curved altijd op zoek naar kansen en de beste kwaliteit, doet graag een stapje added, curved proactief, neemt de verantwoordelijkheid en regie waar dat moet en werkt graag samen. Ook werk je vanuit verbinding, houdt van dynamiek en schakelt gemakkelijk op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Moeilijke gesprekken en lastige kwesties ga je niet uit de weg.

Je hebt een hbo of academische opleiding in communicatie, hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie en curved op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied. Je curved nieuwsgierig, creatief, proactief en ondernemend en hebt een hands-on mentaliteit.

Arbeids­voorwaarden
Werken bij het Radboudumc betekent dat je vooroploopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En emergency room is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen emergency room namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.325 en € 5.919 (schaal 11) op basis van een fulltime dienstverband.
 • Het betreft een agreement voor 32-36 uur weekly voor 1 jaar fulfilled uitzicht op een agreement voor onbepaalde tijd.
 • Per 1 november 2023 stijgen de lonen fulfilled 4%.
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
 • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De remainder van de premie betaal je zelf through je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ-collectief.
 • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de cao umc.

Sollicitatie­procedure
Kom jij het verschil maken voor onze patiënten? Solliciteer vóór 11 april 2023 through de sollicitatiebutton. We nemen daarna snel call fulfilled je op. Een evaluation kan onderdeel uitmaken van deze sollicitatieprocedure.

Wat kun je verder verwachten?
Bij indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt emergency room, afhankelijk van de functie, een testing plaats. Hiervoor hoef je niets te doen, we vertellen je op een later minute meer.

Het Radboudumc is een werkgever waar iedereen welkom is. Iedere collega brengt waardevolle ervaring, experience en creativiteit mee. Wij geloven in de meerwaarde van een diverse en inclusieve organisatie. #wijzijnradboudumc

Lees meer over onze sollicitatieprocedure of bekijk de veelgestelde vragen.

Call
Heb je nog vragen? Neem call op fulfilled Viola Peulen, hoofd Strategie-ontwikkeling, through 06 55 34 64 84 of through [email protected].

Is solliciteren nog een stap te ver, maar ben jij wel benieuwd wat het betekent om in deze functie te werken bij het Radboudumc? Neem dan ter oriëntatie eens call op fulfilled de hierboven genoemde collega. Heb je een andere vraag? Bekijk dan onze pagina veelgestelde vragen.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

You May Also Like

Finance

India, Indonesia as well as the Philippines will certainly sign up with South Africa as the initial receivers of a multibillion buck pilot program...

Finance

The CBI on Sunday detained Ashok Saikia, child of previous Assam principal priest Hiteswar Saikia, about a 25-year-old claimed lending default situation of around...

Finance

Social business system Meesho has actually defeated Facebook and also has actually ended up being one of the most downloaded Indian application with 25...

Business

Making your on the internet store eye-catching is among the essential methods to draw in as well as preserve consumers. Your site layout as...

Copyright © 2020 Investment Score. Powered by WordPress.